ALLT INOM FASADPUTSNING – BEHÖVER DU GÖRA EN FASADPUTSNING?

Vi har arbetat med fasadputs under många år i både Blekinge och Skåne och har stor erfarenhet av alla typer av puts och former av putssystem – från tunnputs, tjockputs, revetering och isolerad puts till ventilerade puts system, tunntegel och stenfasader. Har du en fastighet i exempelvis Karlskrona, Kristianstad eller Växjö som är i behov av en fasadputsning? Då är vi rätt företag för dig.

UNDERSÖKNING I LABORATORIER

Vi på Blekinge Fasad AB har en stor erfarenhet av större objekt men även kulturrenoveringar. Vi är dessutom mycket noggranna med att undersöka befintligt puts vid en renovering för att använda rätt material vid en fasadputsning. Våra goda kontakter med leverantörer ger oss tillgång till undersökning av puts i laboratorier, vilket säkerställer att en följande fasadputs blir korrekt och snyggt utförd.

PRIS OCH OFFERTHANTERING

Vi är alltid snabba med prisförslag och offerthantering och sätter dig som kund i centrum. Vår målsättning är att bygga på vår bas av nöjda kunder och vi riktar oss till både privatpersoner, företag och fastighetsbolag. En extra trygghet för dig är att vi sedan länge är medlemmar i branschorganet SPEF som är Sveriges murnings- och putsentreprenörförening.

Läs mer om putsning av tegelfasad här ->
Läs mer om revetering här ->

Tycker du att det är dags för en fasadputs – tveka inte att kontakta oss så återkommer vi med synpunkter och offert.

putsa fasad

Exempel på bra fasadputsning

Stäng meny