Vilka är vi på Blekinge Fasad?

Blekinge Fasad AB grundades 1966 av de danska bröderna Ove och Finn Högh. Nuvarande ägare är Ove Höghs son Sebastian, men bägge grundare är fortfarande aktiva inom företaget – ett erfarenhetskapital som du kan dra stor nytta av.

OVE, SEBASTIAN OCH OLIWER, 3 GENERATIONER AV FASADPUTSARE! ÖVER 50 ÅRS ERFARENHET!

Fasadarbetare på Blekinge Fasad AB

SPECIALISTER PÅ REVETERING OCH PUTSNING AV TEGELFASAD

Blekinge Fasad AB arbetar med fasadrenovering och grundades 1966 av de danska bröderna Ove och Finn Högh. Nuvarande ägare är Ove Höghs son Sebastian, men bägge grundare är fortfarande aktiva inom företaget – ett erfarenhetskapital som du kan dra stor nytta av.

SAMARBETAR MED DE STÖRSTA

Vi är verksamma främst i Blekinge och Skåne och jobbar med i princip allt som rör fasadbehandling – till exempelrevetering, putsning, kalkning, målning av putsade ytor, tilläggsisolering. Vi är experter på att renovera och putsa tegelfasad, men vi sköter även fasadrengöring som tvättning och sandblästring. Våra kvaliteter har uppmärksammats av de stora byggjättarna och vi är underleverantörer till bland annat Skanska, NCC och PEAB i Blekinge och Skåne.

KULTURRENOVERINGAR OCH VILLAJOBB

Blekinge Fasad AB riktar sig också till dig som privatkund som vill putsa sin tegelfasad eller på något sätt snygga till fastigheten eller villan. Har du extra krav och önskemål gällande specialarbeten eller kulturrenoveringar har vi den expertis som krävs för att garantera ett lyckat slutresultat.

Vi är medlemmar i Sveriges murnings- och putsentreprenörförening (SPEF), vilket borgar för kvalitet och kunnande. Hör av dig till oss när du vill ha professionell hjälp vid revetering eller när det är dags att putsa tegelfasaden.

Stäng meny