BALKONGRENOVERINGAR I BLEKINGE OCH ÖSTRA SKÅNE

Med tiden åldras tyvärr även våra balkonger, som slits av vädrets krafter som vind och regn. Vid en balkongrenovering jobbar vi med betongplattan som ofta har hunnit bli ful och dålig. Diverse skador gör att färgen släpper, armeringen rostar samt att betongen får olika defekter. Vi kan hjälpa dig att åtgärda dessa problem, men det är viktigt att du agerar i tid – annars riskerar hela plattan att bli förstörd.

FÄRDIGA BALKONGSYSTEM

När vi utför en balkongrenovering använder vi färdiga system där vi först rengör hela plattan, synlig armering rostskyddas och skador repareras. Sedan stryker vi på en ytbehandling som har tagits fram för att klara dagens krav och påfrestningar. Resultatet blir både snyggt och hållbart och du kan åter njuta av att sitta på en fräsch balkong.

KOSTNADSFRI OFFERT

Blekinge Fasad AB,som är verksamt främst i Blekinge och Skåne, har den rätta kunskapen och expertisen för att reparera din balkong. Vi har ständigt nöjda kunder och utbildar vår personalstyrka kontinuerligt för att garantera att vi ligger i bräschen.

Är det dags för en balkongrenovering? Gör det innan det är för sent. Kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert.

Fasadrenovering med Blekinge Fasad

Exempel på lyckad balkongrenovering

Stäng meny